Oefentherapie Rotterdam

De oefentherapeut logo

IN DE PERIODE VAN 16 MAART TOT 6 APRIL IS DE PRAKTIJK VAN DE MAATSCHAP OEFENTHERAPIE ROTTERDAM GESLOTEN IN HET KADER VAN DE MAATREGELS OM HET CORONA-VIRUS TE BEPERKEN.

IN DEZE PERIODE KUNT U ONS BIJ VRAGEN OF VOOR OVERLEG MAILEN OP .  WIJ STREVEN ERNAAR U BINNEN 3 WERKDAGEN TE ANTWOORDEN.

OOK KUNT U ZICH AANMELDEN VOOR EEN TELEFONISCH OF EEN VIDEO-CONSULT. WIJ GAAN OP DEZE MANIER DOOR MET ZORG AANBIEDEN OOK NU DE PRAKTIJK GESLOTEN IS.

SANNE VERSLUIJS EN BARBARA VERSLUIJS

Maatschap Oefentherapie Rotterdam is een groepspraktijk van oefentherapeuten Cesar  met specialisaties in de kinderoefentherapie, de sensorische integratietherapie, de bekkenoefentherapie en de psychosomatische oefentherapie. 

Onze praktijk voor oefentherapie is gevestigd in gezondheidscentrum Lijn 2: een multidisciplinair centrum waar verschillende disciplines onder één dak werken. Wij werken binnen het centrum samen met huisartsen, POH GGZ-ers (psychologie en orthopedagogiek), maatschappelijk werk (DOCK), fysiotherapie (per september 2016), logopedie, diëtetiek en medisch pedicure. Deze samenwerking betekent een bundeling van kennis en inzichten. Onze missie is mensen bewegen tot lichamelijk en geestelijk bewustzijn. 

Informatie over ons aanbod kunt u lezen op deze website, en/of u kunt bellen 010-4843338.

Tot ziens in onze praktijk,

Sanne & Barbara Versluijs